1 2 3 4 5 6 7 8
 Stejně jako většina věcí jsou i sluchátka rozdělena do mnoha kategorií, nejen podle kvalitativní a cenové úrovně, ale i podle svého určení. Za základní třídění je možno považovat rozdělení na sluchátka určená pro nošení venku a na modely vhodné pro domácí poslechVíce ..
 
 V devátém kole bylo taženo více výherců, a tak se úkolu ujal ing. Ladislav Kaupe, muž branně založený, pracovník divize Professional, jehož specializací jsou nejen letecká sluchátka, ale i průvodcovské systémy TourguideguidePort. Láďa vylosoval postupně tři výherce, pro každý model zvlášť, jak ostatně vidíte na fotografiích. Jména vylosovaných posledního kola Roztančené soutěže o tři výhry se dozvíte dále. Více ..
 
 Sennheiser participuje na celosvětové multimediální události, na výstavě uměleckých i hudebních artefaktů mimořádné osobnosti světového umění. David Bowie známý, kromě hudby i svými extravagantními kostýmy a grafickými návrhy, je vděčnou osobností pro výstavy tohoto formátu i zaměření. Bez kvalitního zvuku by této osobnosti snad ani žádná výstava nemohla být věnována. Proto je na scéně i Sennheiser. Více ..
 
 V Berlíně proběhl 23. ceremoniál vyhlašování cen ECHO Awards pořádaný Deutsche Phono-Akademie (Svaz německých nahrávacích společností). Touto velmi uznávanou celosvětovou hudební cenou roku jsou vyznamenávány úspěšné hudební hvězdy z celého světa. Více ..
 
 Napovíme, že osmým výhercem v naší Roztančené soutěži je žena. Odpověděla správně a náš dlouholetý pracovník v divizi Consumer, pan Jiří Hofmann (evidenční číslo ZV 02154563) ji vylosoval. Jirka pochopitelně žádné evidenční číslo „Základní Výbavy“ nemá, ale pracuje pro firmu tak dlouho, že se mu někdy smějeme, že je součástí inventáře. Prodává sluchátka a ví o nich všechno. Jméno vylosované výherkyně a tři otázky posledního kola Roztančené soutěže o tři výhry se dozvíte dále. Více ..
 
 Limitovaná série sluchátek Sennheiser MOMENTUM On-Ear Samba je ozdobena stejnou barevnou kombinací jako brazilská vlajka. Žlutá a zelená jsou symboly brazilského bohatství - zlato a příroda. Sluchátka MOMENTUM jsou celosvětovým technickým i designovým hitem. Ojedinělá kombinace perfektního zvuku, hi-tech materiálů, výběru z mnoha barevných kombinací a funkční dálkové ovládání mobilů a přehrávačů.  Více ..
 
 Účastník naší soutěže odpověděl správně na obě otázky a navíc měl mezi ostatními to štěstí, že byl i vylosován Martinem Slezákem. Martin patří do divize Professional a zabezpečuje instalaci a prodej ozvučovacích PA systémů Sennheiser, aktivních reprosoustav Neumann, komponentů Yamaha, rekordérů Nagra a digitálních převodníků Benchmark. Jméno vylosovaného výherce a nové otázky osmého kola Roztančené soutěže se dozvíte dále. Více ..
 
 Vyfoťte se se svou láskou a sluchátky Sennheiser. Nejlepší fotku zveřejníme na našem Facebooku Sennheier Czech Republic & Slovakia.

 Více ..
 
 Rádi bychom vás upozornili na novou akci čínských padělatelů značkových mikrofonů. Na této stránce se dočtete, co je možné si na Internetu koupit, pokud chcete hodně ušetřit, a jak toho můžete litovat.
 

Výherce je z Prahy

23. 04. 2014
 Vítězný soutěžící odpověděl nejen správně a velmi rychle, ale navíc lístek s jeho jménem utkvěl ve svalnaté ruce našeho skladníka Libora Čecha. Libor přijímá a denně expeduje zboží a navíc je i trenérem softballového družstva SPECTRUM Praha. Jméno vylosovaného výherce a nové otázky sedmého kola Roztančené soutěže se dozvíte dále. Více ..
 

1 2 3 4 5 6 7 8
 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube