1 2 3 4 5 6 7 8

Nový e-shop

17. 04. 2014
 Dnes oficiálně otvíráme nový e-shop, kde si můžete zakoupit originální výrobky  Sennheiser a v budoucnu i další námi zastupované značky. Najdete zde veškeré příslušenství, jako jsou náhradní náušníky, kabely ke sluchátkům a ostatní drobnosti. V e-shopu můžete platit kartou, převodem či na dobírku, při vyzvednutí zboží u nás je možno platit hotově nebo platební kartou. Přejeme Vám příjemný nákup z pohodlí domova!
 
 Firma Sennheiser byla v březnu tohoto roku oceněna prestižní iF Design Award v kategorii Audio/Video. Vítězným produktem mezi 3249 přihlášenými se stala bezdrátová akumulátorová reprosoustava LSP 500 PRO, která zaujala 49 člennou  porotu International Forum Design kombinací efektního puristického  vzhledu a pokročilými funkcemi nastavení systému. LSP 500 PRO je primárně zaměřená na reprodukci řeči, ale její využití je velmi široké, od ozvučení společenských akci, obchodních prezentací, jednání, tiskových a hotelových konferencí, po akce zaměřené na hudbu nebo film. Unikátní bezdrátový systém se ovládá pomocí tabletu a jeho jednoduchost byla jedním z hlavních argumentů k ocenění, které se uděluje již od roku 1953. Více ..
 

Jana vylosovala Janu

15. 04. 2014
 Soutěžící Jana z Prahy v závěru svých odpovědí na otázky 5. kola napsala „Snad budu mít štěstí :-)“ a popřála nám „Hodně dobrého zvuku“. Odpovědi byly správné a lístek s jejím jménem se připletl do ruky losující Janě Janstové (marketing a internetová komunikace). Jana měla štěstí a tak hodně dobrého zvuku bude mít i ona. Která Jana? To a nové otázky Roztančené soutěže se dozvíte dále. Více ..
 
 Vítěz 4. kola Roztančené soutěže byl vylosován. Tentokrát se losování ze správných odpovědí dostalo do zcela profesionálních rukou, neboť výherce vytáhl ze skleněné mísy ředitel divize Professional (mikrofony a další výbava pro pracovníky se zvukem), pan Ivan Kolomazník. Jméno šťastného výherce a otázky kola následujícího jsou uvedeny dále. Více ..
 
 Na veletrhu filmové a televizní techniky NAB v Las Vegas oznámila společnost Sennheiser podporu síťového protokolu Dante™. Tento multikanálový sítový protokol pro kódování zvuku je standardem pro moderní TV studia a živá vystoupení. Více ..
 
 Rádi Vás upozorňujeme na zajímavé texty pojednávající o sluchátkách Sennheiser, jeden z nich je například odborná recenze hi-fi magazínu  Hi-Fi Voice. Více ..
 
 Výrobce luxusních švýcarských hodinek Raymond Weil oslavil svoji osmiletou účast na předávání Brit Awards speciální edicí hodinek Nabucco. Součástí unikátní dárkové kazety s hodinkami jsou i sluchátka Sennheiser MOMENTUM v originální úpravě „RAYMOND WEIL“, korespondující nejen designem, ale špičkovou úrovní techniky, kvality a inovace. Více ..
 
 Úvalská kapela Divokej Bill se pohybuje na tuzemské scéně již 15 let, což oslavila vydáním alba s názvem "15". Letos přichystala pro své fanoušky právě probíhající koncertní turné s názvem "Možná přijde i pekelník". Můžete si je vychutnat v mnoha českých i slovenských klubech.

 Více ..
 
 Vítěz 3. kola Roztančené soutěže je znám. Tentokrát se losování ze správných odpovědí ujal ředitel prodeje sluchátek Sennheiser, pan Michal Otruba. Slíbil, že vynechá své oblíbené žertíky, ty aprílové zvláště, a dnes po obědě proto ze slavnostně ozdobené skleněné mísy vytáhl šťastný lístek se jménem ještě šťastnějšího výherce. Jeho jméno a otázky kola následujícího jsou uvedeny dále. Více ..
 
 Naše soutěž, kterou jako sponzor soutěže TANEČNÍ SKUPINA ROKU vyhlásila společnost PANTER, má vítěze 2. kola. Z lístků se jmény soutěžících zařazených do slosování tentokrát vylosovala výherce naše recepční. Ano, to je ona dáma, jejíž příjemný hlas vás uvítá v případě, když nám zavoláte pro informace. Při vaší osobní návštěvě firmy PANTER připojí i milý úsměv. Dnes odpoledne byl její rukou ze skleněné mísy vytažen šťastný lístek se jménem výherce. Jeho jméno a otázky kola následujícího jsou uvedeny dále. Více ..
 

1 2 3 4 5 6 7 8
 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube