1 2 3

High End Mnichov 2015

19. 05. 2015
 Jako každoročně se na začátku května sešla špička spotřební a audiofilní techniky na výstavě High End na výstavišti MOC v Mnichově. Více ..
 
 Britská zpěvačka a skladatelka Jessie Ware, která již dlouhou dobu zpívá na bezdrátový mikrofon Sennheiser Série 2000, přesedlala z dynamické hlavy MMD 945-1 na kondenzátorovou MMK 965-1Více ..
 
 Renomovaný orchestr ONL pod řízením dirigenta Jean-Claude Casadesuse se stal prvním evropským orchestrem s plně digitálním zvukovým vybavením. S novou investicí do Sennheiser a Neumann mikrofonních setů dokončil přerod do hudebního tělesa s úplným digitálním signálovým řetězcem.  Více ..
 
 V sobotu se uzavřely brány veletrhu ve Frankfurtu a pokud jste neměli to štěstí ho vidět, nabízíme vám alespoň stručný přehled zajímavostí. Více ..
 
 Na veletrhu NAB v Las Vegas byla před několika okamžiky slavnostně představena nová řada digitálních bezdrátových mikrofonů pro reportážní účely - Sennheiser AVX. Více ..
 
 Dnes byl na veletrhu NAB v Las Vegas představen zcela nový mikrofonní systém pro mobilní práci - ClipMic DigitalVíce ..
 
 V nizozemském Amsterodamu se již tradičně konala výstava instalační techniky ISE, kde firma Sennheiser poprvé předvedla novou divizi digitálních bezdrátových mikrofonů určených primárně k řečovému použití, jako jsou např. konference, přednášky, školení, tiskovky, moderování apod. Tento segment prochází turbulentními změnami a nové mikrofony nazvané SpeechLine Digital Wireless jsou toho dokladem. Více ..
 
 
Naše spřátelená kapela Dymytry  vyráží na velkolepé turné a Panter i Sennheiser byli u toho nejen díky mikrofonu a odposlechům, ale taky s překvapením pro jejich fanoušky.
Dymytry právě zveřejnili svá "obrendovaná" sluchátka Sennheiser HD 202 a  napsali nám k tomu pár slov:
 Více ..
 
 Na veletrhu NAMM v Anaheimu (USA) byly dnes slavnostně "odtajněny" dlouho očekávané digitální mikroporty Sennheiser evolution wireless D1. Více ..
 
 Rádi bychom Vás upozornili na recenzi bezdrátových sluchátek RS 195, která byla představena na veletrhu CES 2015 v Las Vegas. Odkaz najdete ZDE.
 

1 2 3
 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube