1 2
 V současné době, která se silně dotýká umělců i firem, zabývajících se produkcí a pronájmem AV techniky, přinášíme dobrou zprávu. Německý úřad pro správu vysílacích frekvencí (Bundesnetzagentur) zrušil stávající praxi povinné zpoplatněné registrace pro užívání bezdrátových mikrofonů v pásmu 470 - 608 MHz a 614 - 698 MHz. Uživatelé bezdrátových mikrofonů a IEM budou mít tedy (po uvolnění současných pandemických opatření) při koncertování v Německu o něco jednodušší život ..
Celá zpráva (GER).
 
 Ve spolupráci se Sennheiser SoundAcademy zahájil Neumann webová školení o základech mikrofonní technologie. V současné době nucené práce z domova tak máte možnost se naučit spoustu věcí, které použijete pro svoji práci nebo na vysvětlení problematiky Vašim zákazníkům. Více ..
 
 Sennheiser SoundAcademy nabízí semináře a produktová školení pro širokou veřejnost. Nabízená školení jsou zdarma a pokrývají spektrum od bezdrátových mikrofonů přes zvuk pro kamery až po speciální konferenční mikrofony. Více ..
 
 Na výstavě ISE 2020 v Amsterodamu byla ohlášena spolupráce firem Sennheiser a Bose Professional při řešení ozvučení jednacích a konferenčních místností. Výsledkem je komplet zahrnující stropní mikrofon Sennheiser TCC2 s automatickým sledováním řečníka, konferenční procesor Bose ControlSpace EX-440C s echocancellingem, stropní reproduktor a zesilovač PowerSpace P2600A. Výhodou je instalace mikrofonu a reproduktoru do stropu, čímž zůstává vzhled konferenční místnosti čistý a nerušený, přičemž poskytuje brilantní audio pokrytí.
Zasedací pořádek řečníka i posluchačů se může měnit, přednášející se dokonce může volně pohybovat, předávat slovo ostatním a stále bude „sledován“ mikrofonem. Sestava je optimalizována pro komunikaci se vzdáleným diskutujícím, kterému nabízí maximální kvalitu a řečovou srozumitelnost. Více o stropním mikrofonu  zde.
Celá zpráva (eng). Více ..
 
 Umělecký institut v Liverpoolu (The Liverpool Institute for Performing Arts - LIPA) vybavil svoje nová zvuková studia monitory Neumann. Jako nejvhodnější byly vybrány kombinace KH 120, KH 310 a KH 420. Více ..
 
 V pátek 16. ledna začíná veletrh NAMM, jedna z největších událostí pro všechny hudebníky na světě. Pokud se do kalifornského Anaheimu vydáte, nezapomeňte se zastavit na stánku číslo 14108, kde Sennheiser a Neumann vystaví poslední novinky. Více ..
 
 Výrazná inovace v ozvučování osobních aut je za dveřmi. Poměrně nezvyklé propojení firem Sennheiser a Continental vyprodukovalo ozvučovací systém Continental PP Ac2ated Sound, který znamená až 90% úsporu hmotnosti a prostoru audio výbavy vozidla. Umožňuje to překvapivá schopnost dílů, které v autě stejně musíte mít. Více ..
 

1 2
 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube