Napovíme, že osmým výhercem v naší Roztančené soutěži je žena. Odpověděla správně a náš dlouholetý pracovník v divizi Consumer, pan Jiří Hofmann (evidenční číslo ZV 02154563) ji vylosoval. Jirka pochopitelně žádné evidenční číslo „Základní Výbavy“ nemá, ale pracuje pro firmu tak dlouho, že se mu někdy smějeme, že je součástí inventáře. Prodává sluchátka a ví o nich všechno. Jméno vylosované výherkyně a tři otázky posledního kola Roztančené soutěže o tři výhry se dozvíte dále.
 Výhercem je Šárka Jílková.

Vítěze 8. kola rádi uvítáme na naší adrese Bohuslava Martinů 7, Praha 4, předáme výhru sluchátka CX 680 a může si poslechnout další sluchátka z naší široké nabídky. Výhru můžeme poslat i poštou, dle dohody.

Prémiové výhry pro poslední kolo Roztančené soutěže jsou sluchátka Sennheiser HD 239, 229219. Jde o lehká sluchátka s hlavovým mostem, minimalistickým designem a vysokou zvukovou kvalitou díky neodymiovým magnetům v reprodukčním systému. Více o sluchátkách HD 239, HD 229 a HD 219 se dozvíte kliknutím na konkrétní model. Pokud vyhrajete sluchátka HD 229, budete si moci vybrat ze dvou barevných kombinací.
Troje sluchátka do posledního kola věnuje do soutěže její pořadatel, společnost PANTER s.r.o., výhradní zastoupení zvukové techniky Sennheiser (sluchátka i mikrofony) a Neumann pro Českou republiku a Slovensko.  

 Roztančená soutěž o sluchátka končí 9. kolem, probíhajícím od 7. 5. do 13. 5. 2014.  Další, tentokrát poslední losování proběhne 13.5. v odpoledních hodinách.   

V devátém kole jsou zadány tyto otázky:

Otázka č. 17: Ke sluchátkům MOMENTUM On-Ear dostanete dva zaměnitelné přípojné kabely. Čím se liší?

Otázka č. 18
: Herní sluchátka Sennheiser PC 323D mají mikrofon umístěn na pohyblivém raménku. Co se stane, pokud otočíte raménko vzhůru?

Otázka č. 19
.: Jak se nazývá high-tech materiál, kterým je potaženo polstrování sluchátek MOMENTUM On-Ear?

Pro účast v losování o výše uvedená sluchátka musíte správně odpovědět na všechny tři zadané soutěžní otázky (č. 17, 18 a 19).

Pravidla soutěže
 

 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube