Před odletem na grandfinále Mistrovství světa v PC hrách (ESWC) v Paříži požádal GRUNEX, portál o počítačových hrách, o rozhovor naše dva reprezentanty v této disciplíně. V obsáhlejším rozhovoru nás zejména potěšilo velmi příznivé hodnocení sluchátek Sennheiser.
 Jako první uvádíme výňatek z rozhovoru s vítězem Big Shock! FIFA 11 ESWC kvalifikace, Markem "mExa" Vaculínem.  
OTÁZKA: Kromě postupu na grandfinále ESWC jsi vyhrál také profesionální sluchátka Sennheiser. Jaký máš na ně názor a jak se ti s nimi hraje?
ODPOVĚĎ: Původní plán byl sluchátka obratem prodat, ale prostě jsem si je zamiloval. Zvuk z Fify při hraní zaplý nemám, ale při hrání poslouchám hudbu, jejíž kvalita je úžasná.
Celý text rozhovoru najdete na adrese: http://www.grunex.com/Page/rozhovor-marek-mexa-vaculin/    

Druhý výňatek je z rozhovoru s českým reprezentantem, který se účastní světového finále ESWC v Paříži, hráčem StarCraftu II Tomášem "Harpner" Bruštíkem.  
OTÁZKA: Kromě postupu na samotné grandfinále do Paříže jsi vyhrál také profesionální sluchátka Sennheiser. Jaký máš na ně názor a jak se ti s nimi hraje?
ODPOVĚĎ: Sluchátka Sennheiser PC 333D jsem si vyzkoušel a s potěšením musím konstatovat, že se s nimi hraje velice dobře. Na uších sedí pěkně, produkují velice kvatliní audio a i po několikahodinovém tréninku jsem necítil žádné otlačení uší.

Celý text rozhovoru naleznete na adrese: http://www.grunex.com/Page/rozhovor-tomas-harpner-brustik/

Pochvala od profesionálů, kteří vědí, co je pro jejich sportovní výkon důležité a podstatné, nás velmi potěšila a velmi si vážíme tohoto odborného názoru.
 

 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube