Naše soutěž, kterou jako sponzor soutěže TANEČNÍ SKUPINA ROKU vyhlásila společnost PANTER, má vítěze 2. kola. Z lístků se jmény soutěžících zařazených do slosování tentokrát vylosovala výherce naše recepční. Ano, to je ona dáma, jejíž příjemný hlas vás uvítá v případě, když nám zavoláte pro informace. Při vaší osobní návštěvě firmy PANTER připojí i milý úsměv. Dnes odpoledne byl její rukou ze skleněné mísy vytažen šťastný lístek se jménem výherce. Jeho jméno a otázky kola následujícího jsou uvedeny dále.
 
Výhercem je pan Tomáš Paluch.
Vítěze upozorníme emailem a vzhledem k tomu, že je výrazně mimopražský, dokonce i mimorepublikový (Trnava), zašleme mu výhru domů. Výhrou jsou sluchátka Sennheiser CX 680 Adidas Sports, která mají výrazný dynamický zvuk a jsou odolná vodě, potu a jejich konstrukce je zesílena kevlarovými vlákny pro vyšší mechanickou odolnost. Sluchátka Sennheiser CX 680 Adidas Sports věnuje pořadatel soutěže, společnost PANTER, výhradní zastoupení zvukové techniky Sennheiser a Neumann pro Českou republiku a Slovensko. 

Roztančená soutěž o sluchátka pokračuje 3. kolem, probíhajícím od 26. 3. do 1. 4. 2014.  Losování proběhne 1. dubna, schválně jestli vás nachytáme APRÍLEM. 

Ve třetím kole jsou zadány tyto otázky:

Otázka č. 5: Sennheiser nabízí dvoje nová bílá herní sluchátka. Jak se jmenují?

Otázka č. 6: V kolika barvách je možné koupit sluchátka Sennheiser HD 229?  

Cenou pro vítěze jsou sluchátka Sennheiser CX 680 Adidas Sports.
Pravidla soutěže
 

 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube