Vítěz 3. kola Roztančené soutěže je znám. Tentokrát se losování ze správných odpovědí ujal ředitel prodeje sluchátek Sennheiser, pan Michal Otruba. Slíbil, že vynechá své oblíbené žertíky, ty aprílové zvláště, a dnes po obědě proto ze slavnostně ozdobené skleněné mísy vytáhl šťastný lístek se jménem ještě šťastnějšího výherce. Jeho jméno a otázky kola následujícího jsou uvedeny dále.
 
Výhercem je Michal Segeth z Prahy.

Vítěze rádi uvítáme, sluchátka mu předáme, vyfotíme a případně poklábosíme na naší adrese PANTER s.r.o., Bohuslava Martinů 7, Praha 4.

Výhrou jsou opět oblíbená sluchátka Sennheiser CX 680 Adidas Sports, která mají mnoho výhod nejen pro sportovně zaměřené posluchače hudby. Jsou extrémně odolná proti vodě a potu. Jsou navíc zesílena kevlarovými vlákny. Neodmyslitelnou předností je velmi kvalitní zvuk, který umožňuje poslouchat s plným požitkem dynamickou hudbu, a současně máte jistotu, že neškodíte svému sluchu.
Sluchátka Sennheiser CX 680 Adidas Sports věnuje do soutěže její pořadatel, společnost PANTER, výhradní zastoupení zvukové techniky Sennheiser (sluchátka i mikrofony) a Neumann pro Českou republiku a Slovensko. 

Roztančená soutěž o sluchátka pokračuje 4. kolem, probíhajícím od 2. 4. do 8. 4. 2014.  Losování proběhne 8. dubna v odpoledních hodinách. 

Ve čtvrtém kole jsou zadány tyto otázky:

Otázka č. 7: Sluchátka Sennheiser MOMENTUM On-Ear si můžete vybírat z mnoha barev. Pod jakým označením najdete „bílá“?

Otázka č. 8: Jakou značku lahodných mikrofonů si oblíbila kapela Rybičky 48?  

Cenou pro vítěze jsou opět sportovní, mrazu, vodě a potu odolná sluchátka s dynamickým zvukem Sennheiser CX 680 Adidas Sports.

Pravidla soutěže
 

 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube