Letošní comebackové turné kapely Lucie bylo pro celou Českou republiku a Slovensko, kde turné začalo, nádherným a neopakovatelným zážitkem. Nešlo jen o nostalgické zavzpomínání, neboť show šla dál, jak hudebně, zvukově, tak i vizuálně.
 V pěti městech proběhlo celkem 11 vyprodaných koncertů a kapela Lucie navíc zpívala i v plzeňském amfiteátru Lochotín a přibyl také závěrečný megakoncert na Rock For People. Návštěvníků bylo více než 150 tisíc a všichni se shodli na tom, že by byla škoda se s kapelou Lucie loučit na dalších deset let, jako při minulém hudebním odmlčení. Společnost Panter s.r.o. má radost, že se mezi přední partnery turné Lucie zařadila se svým bezdrátovým zvukovým vybavením Sennheiser Série 2000 a odposlechy Sennheiser Série 2000 IEM, které jsou pro kapelu zárukou nezkresleného zvuku a spolehlivého průběhu koncertu s maximální spokojeností posluchačů i celého podpůrného zvukového týmu. Perfektní zvuk kapely, vizuální efekty a bubnová exhibice Davida Kollera vysoko nad hlavami diváků vytvořila pro všechny přítomné zážitek, který nebyl dosud u nás k vidění. Je zřejmé, že na něm mají podíl i mikrofony, odposlechy a další elektronika s logem Sennheiser.
Před závěrečným koncertem v O2 aréně v Praze poskytli David Koller a Michal Dvořák řediteli Panter s.r.o. Jaromíru Tužilovi exkluzivní rozhovor o dosavadním průběhu turné a jejich spokojenosti se značkou Sennheiser. 
Dnes byl také uvolněn sestřih záběrů pořízených v průběhu turné - LUCIE PROMO, odkazující mimo jiné na dokonalý zvuk celého turné.
 

 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube