Novinky K&M květen 2021

21. 05. 2021
 Inteligentní a flexibilní řešení pro tvorbu hudby doma, ve studiu a ve zkušebně jsou stále více žádané, než kdy dříve. Aby König&Meyer potřebám této doby vyhověli, vyvinuli nové držáky a stojany pro tablety, notebooky nebo fotoaparáty a různé příslušenství pro klávesnice, piana a monitory.
Mezi novinkami najdete: Stojan na monitor „Z“ 26773 stolní, stylový, stabilní, odolný - ocelový držák na monitor. Váha 3,41 kg a maximální nosnost 15 kg. V nabídce v černé, šedé a nebo i v bílé barvě. Dále stojí za zmíňku stolní stojan na kameru/fotoaparát 19783 s připojovacím kulovým závitem 1/4. Tento kulový kloub umožňuje otočení namontovaného zařízení o 360 ° a upevnění v libovolném úhlu sklonu a je plynule nastavitelný až do 90 °. Nosnost je navržena pro zařízení do 1 kg. Ve složeném stavu se nohy promění v rukojeť.   

Již v březnu jsme vás informovali o novém držáku na nápoje 16027 z bioplastu značky König&Meyer. Protože se udržitelnost stává stále důležitější otázkou ve vývoji jejich produktů, vyvinuli a vyrobili König&Meyer některé další produkty z bioplastu. Tento bioplast se skládá převážně z obnovitelné uhlíkově neutrální rostlinné složky. Kvalita, trvanlivost a opravitelnost těchto produktů také podporují jejich závazek k životnímu prostředí. Nově jsou v sortimentu BIO například: Stojan na tablet 19775. Tento univerzální držák nabízí praktický upínací mechanismus pro všechny tablety od 10 "do 16". Rozsah upnutí je mezi 158 a 280 mm. Držák je vhodný zejména pro tablety s ochranným krytem nebo pouzdrem do tloušťky 20 mm. Je plynule nastavitelný a umožňuje každému uživateli jeho individuální nastavení. Držák tabletu lze otáčet mezi formátem na výšku a na šířku a je vybaven plstěným polstrováním. 

Veškeré novinky najdete na:https://www.k-m.de/en/campaigns/new-products-may-2021/?slug=c73451ae77
 

 
 
 
Sennheiser Czech Republic & Slovakia Panter Youtube